• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

VAŽNO!!! Posljednje novosti: vezano uz tematiku zaštite od širenja korona virusa. Svakodnevno ažuriranje - sadrži više novosti

Na ovoj stranici donosimo vam posljednje obavjesti po pitanu lokalne tematike zaštite širenja Korona virusa. Molimo vas da svakodnevno pratite ovu stranicu za sve lokalne novosti. 

16.03.2020. Gradec - Nacionalna mjera dvotjedne odgode nastave u ustanovama

Sukladno priopćenju Predsjednika Vlade RH, a temeljem danih preporuka i donesenih zaključaka Kriznog stožera civilne zaštite, u osnovnoj školi Gradec od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine, primijeniti će se nacionalna mjera dvotjedne odgode nastave u ustanovama. Ova odluka jednako vrijedi za malu školu, razrednu nastavu i predmetnu nastavu.

Kreće se sa izvođenjem nastave na daljinu prema rasporedu i smjenama koje određuje MZO. Rasporedi su objavljeni na mrežnim stranicama OŠ Gradec i MZO-a, Škole za život i CARNET-a.

Preporuka je da se djecu ne dovodi u obrazovnu instituciju, no ukoliko iz objektivnih razloga o njima ne može nitko brinuti, moći će dolaziti u školu, ali redovna nastava se neće provoditi, kao ni programi predškolskog odgoja zbog posebnih sigurnosnih mjera uzrokovanih virusom COVID - 19.

.

16.03.2020. Zagreb - ZAKLJUČAK stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o dodatnim mjerama zaštite od korona virusa

Radi prevencije širenja korona virusa preporučuje se Zagrebačkoj Županiji i svim jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije do daljnjega ograniče rad sa strankama. Tokom trajanja ovih ograničenja preporuča se kontakt sa strankama u uredovno vrijeme putem pošte, telefona ili e-maila službenika, a detaljna pravila odreduju izvršna tijela JLP(R)' za svoju nadleznost. 

.

16.03.2020. Gradec - Obavijest Općine Gradec o novom načinu rada Općinske uprave

DO DALJNJEGA SE OGRANIČAVAJU NEPOSREDNI FIZIČKI KONTAKTI U RADU SA STRANKAMA SLUŽBENIKA JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA U SJEDIŠTU OPĆINSKE UPRAVE OPĆINE GRADEC U UREDOVNO VRIJEME OD 7:00 – 15:00 sati, isključivo samo:

  • putem pošte,
  • općinskog poštanskog sandučića,
  • telefona (01/2797-097) ili elektroničke pošte (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. e-mail službenika: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

16.03.2020. Gradec - Odluka o pridržavanju mjera koje su potrebne radi sprječavanja širenja epidemije korona virusa SARS-CoV-2 svim gospodarskim subjektima, ugostiteljskim objektima i objektima ostalih djelatnosti u Općini Gradec

Ovom Odlukom nalaže se svim gospodarskim subjektima na području Općine Gradec da u ugostiteljskim objektima, objektima uslužne djelatnosti (frizeri, pedikeri, fizioterapeuti...) i trgovinama na području Općine Gradec da se pridržavaju svih mjera koje su potrebne radi sprječavanja širenja epidemije korona virusa SARS-CoV-2 kako slijedi:

  • Ograničiti broj ljudi koji su istovremeno u objektu na način da su međusobno udaljeni jedan (1) metar
  • U svim navedenim objektima potrebno je pojačati dnevno čišćenje, pranje i dezinfekciju prostora, a na ulaznim mjestima obavezno postaviti dezinficijense za ruke.

Odluka o pridržavanju mjera koje su potrebne radi sprječavanja širenja epidemije korona virusa SARS-CoV-2 svim gospodarskim subjektima, ugostiteljskim objektima i objektima ostalih djelatnosti u Općini Gradec (PDF)

 

16.03.2020. Bjelovar - Obavijest Bjelovarsko-križevačke biskupije

Do daljnjega se odgađaju slavlja koja su najavljena za 19. i 20. ožujka 2020. godine, a vezana su uz proslavu 10. obljetnice Bjelovarsko-križevačke biskupije. Nove termine biskupija će objaviti nakon smirenja situacije. 

 

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097