• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Pojašnjenje procedura izdavanja propusnica

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE GRADEC PRIMA POZIVE ZA IZDAVANJEM PROPUSNICA OD PONEDJELJKA DO PETKA U VREMENSKOM RAZDOBLJU OD 11.00 DO 13.00 SATI NA BROJ TELEFONA 01/2797 097 ILI PUTEM MAILA NA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KOD TRAŽENJA ZAHTJEV ZA PROPUSNICU VAŽNO JE NAVESTI SLJEDEĆE:

Ime i prezime tražitelja propusnice

Adresa prebivališta ili stalnog boravka

Broj osobne iskaznice i OIB

Razlog traženja propusnice

Adresa za koju se traži odobrenje (relacija kretanja)

Planirano razdoblje izvan mjesta prebivališta

Kontakt broj (mobitel ili e-mail)

NOVO: obrazac ZAHTJEV ZA IZDAVANJE PROPUSNICE iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština (DOCX poveznica)

Propusnice će se moći preuzeti sljedeći dan u vremenskom razdoblju od 8.00 do 10.00 sati ispred ulaza u Općinsku zgradu, dakle danas javite, sutra je spremno. Moguće je slanje propusnica i putem prethodno navedene e-mail adrese stožera ili putem aplikacija Viber i WhatsApp na broj načelnika stožera CZ Gradec, Ado: 099 733 7307. Napominjemo kako Stožer civilne zaštite Općine Gradec izdaje propusnice samo iz NUŽNIH obiteljskih razloga, pružanje skrbi djeci ili starijim osobama te kupnje osnovnih potrepština za iste, a kojih na našem području nema. Podsjećamo kako se na području naše općine nalaze 4 trgovine mješovitom robom (u Gradecu, Repincu, Cugovcu i Hagnju), mesnica, pošta, benzinska, veterinar, ambulanta, ljekarna, trgovina agro materijalom, pokretne trgovine kroz svih 20 naselja.

Propusnice koje zahtijevaju medicinsku skrb izdaje doktor opće prakse.

Ambulanta u Gradecu ponovno ima staro radno vrijeme, od 7.00 do 14.30 i od 14.30 do 20.30

Dr. Turković-Dananić (trenutno ju mijenja drugi doktor): neparni datumi u jutro, parni datumi popodne. Br. tel. 01/5544 358

Dr. Anić-Pejić (trenutno ju mijenja dr. Remaj): parni datumi u jutro, neparni datumi popodne. Br. tel. 01/2797 024

Ljekarna radi od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00 sati. Broj telefona ljekarne Gradec: 01/ 2797 522

Vodimo evidenciju o starijima i nemoćnima na području naše općine te smo svakodnevno u kontaktu s njima, a ukoliko je nekome potrebno, obratiti se možete i Gradskom društvu Crvenog križa Vrbovec, kontakt za Gradec: 099 534 4154.

Za pružanje psihosocijalne podrške nazvati možete na: 0800 1188, a otvorenu telefonsku liniju u te svrhe ima i Zagrebačka županija na poziv: 099 470 2460.

Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima propusnice izdaje Ministarstvo poljoprivrede. Zahtjev za propusnicu ispunjava nositelj/član OPG-a putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt broja službenice za područje Zagrebačke županije: 091 5129 734 te on line popunjavanje zahtjeva na stranici: www.savjetodavna.hr/propusnice

Za napuštanje mjesta prebivališta ili stalnog boravka zbog posla, propusnicu ovjeravaju i potpisuju, dakle u slučaju putovanja na posao i iz posla (ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće) izdaju odgovorne osobe u pravnoj osobi (direktori, vlasnici obrta, članovi uprave poslodavca…)

Budimo savjesni, odgovorni, disciplinirani i poštujmo sve izdane mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Čuvajte sebe i svoje bližnje, imajte razumijevanja.

Ostanite doma.

Hvala,

Stožer civilne zaštite Općine Gradec

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097