• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Lokalne infomacije i upute vezane uz zabranu napuštanja mjesta prebivališta

 Stižu sve strože mjere s obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.


Propusnice za ulazak i izlazak iz mjesta prebivališta zaposlenicima će izadavati njihovi poslodavci.
Propusnice vezane za izlazak iz mjesta prebivališta na hitne već dogovorene i neodgodive zdravstvene preglede, za trudnice i sl. izdaje liječnik opće prakse (kontakt u prilogu)

Dostavu lijekova vrši Crveni križ (Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec), pa se u tom slučaju možete obratiti na telefon: 099 534 4154 - Ivana, ona je zadužena za područje Gradeca, Rakovca i Preseke. Pozive možete uputiti radnim danom do 15 h.

Stožer civilne zaštite Općine Gradec izdavat će propusnice SAMO ONIMA koji moraju putovati iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci, starijim osobama ili kupnje hrane i OSNOVNIH potrepština, a kojih primjerice neće biti u našim lokalnim trgovinama. Podizanje gotovine (za sve vrste banaka) moguće je izvršiti u Pošti Gradec svaki radni dan (pon-pet) od 7 do 10 sati.
Shvatite to ozbiljno. Propusnice se mogu preuzeti uz OBAVEZNU prethodnu telefonsku najavu, uz pridržavanje svih mjera zaštite od širenja koronavirusa, u uredovno radno vrijeme Općine Gradec.

Obrazac propusnice nalazi se ovdje (DOCX)


Ako trebate propusnicu stožera javite se na kontakte:
telefon: 01/2797 097
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 099 733 7307 (Ado)
mob: 099 2900 103 (Ljubica)
Objavljeno je i novo radno vrijeme trgovina, od 8 do 17 sati, a strogo se kontrolira zadržavanje na ulicama i drugim javnim mjestima. Sve informacije se nalaze i na našoj općinskoj web stranici, pregledajte ih i poštujte sve objavljene mjere.


Nemojte zvati ukoliko okolnosti nisu zaista nužne, imajte razumijevanja, ne izlazite iz svojih kućanstva bez razloga, izađite ukolko je to zaista nužna potreba. Budite razumni‼️
Hvala i čuvajte se! 🙏🏼

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097