• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i/ili kupoprodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Gradec

 U svrhu provođenja javnih natječaja za zakup i/ili kupoprodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Gradec, općina Gradec objavljuje slijedeći:

Javni poziv za iskazivanje interesa za zakup i/ili kupoprodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Gradec

Zainteresirani mogu u roku od 24. Rujna 2019. godine do 10. listopada 2019. godine iskazati svoj interes za zakup i/ili kupoprodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Gradec, na obrascu koji je priložen ovom pozivu.

Issti se može predati poštom ili osobno svakim radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 u prostorijama Općine Gradec, Jedinstveni upravni odjel, Gradec 134, 10345 Gradec ili putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U privitku ovog poziva nalazi se obrazac zahtjeva - anketnog listića na kojem zainteresirane strane mogu pismeno iskazati svoj interes za pojedinu katastarsku česticu. Poziv i obrazac (PDF)

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097