• Mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Tel. +385 1 2797 097

Izvještaj sa konstituirajuće sjednice Općinskog vijeća Općine Gradec

Dana 5. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Gradec u prostorijama Općinske vijećnice

Dana 5. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Gradec u prostorijama Općinske vijećnice na kojoj su sudjelovali Općinska načelnica Općine Gradec gđa. Ljubica Ambrušec, zamjenik načelnice gosp. Admir Smajlović, predstavnik Ureda državne uprave u zagrebačkoj županiji gosp. Siniša Čurla, dipl.iur., novoizabrana predsjednica Općinskog vijeća gđa. Gordana Ivačin i potpredsjednici Vijeća gđa. Gordana Rajtar i gosp. Ivica Mikec kao i svi novoizabrani vijećnici.

  

Osim formalne konstituirajuće sjednice, u nastavku je održana i 2. sjednica na kojoj su donesene odluke o imenovanju Odbora za gospodarstvo sa izabranim članovima, Odbora za proračun i financije sa izabranim članovima te Odluka o imenovanju Povjerenstva za Statut i Poslovnik sa izabranim članovima.

 

Načelnica Općine Gradec gđa. Ljubica Ambrušec se u svojem pozdravnom govoru osvrnula na izuzetno uspješan prethodni četverogodišnji mandat u kojem je ostvareno i više od predviđenog te je isto tako istaknula da se nada da će i u ovom mandatu ostvariti sve ono što je predviđeno u zacrtanim planovima i projektima u zajedništvu sa svojim suradnicima i novoizabranom Vijeću. Predsjednici Općinskog Vijeća Općine Gradec gđa. Gordani Ivačin je ovo također drugi mandat u kojemu joj je povjerena ova funkcija.

Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec

Marica Kozumplik
rukovoditeljica kadrovskih, općih i računovodstvenih poslova

E-mail: mkozumplik@gradec.hr

 

Đurđica Kušec
komunalni redar i referent za komunalne poslove

E-mail: dkusec@gradec.hr

 

Hrvoje Stjepan Hasanović, iur.
referent za upravne i administrativne poslove

E-mail: hhasanovic@gradec.hr

 

Tel: +385 1 27 97 097

Fax: +385 1 27 97 097